Oldal frissítése

Vélemények: Hot Wheels City bővítőcsomag

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hot Wheels City bővítőcsomag témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hot Wheels City bővítőcsomag termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hot Wheels City bővítőcsomag megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hot Wheels City bővítőcsomag - Hot Wheels
Hot Wheels City bővítőcsomag
Pillanatnyilag nem elérhető
Milan, Prahaflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: Hot Wheels City bővítőcsomag
Hitelesített vásárlás
A pálya szép, az unokámnak tetszik, de hiányoznak a kuplungok, hogy jobban összetartson. A pályára szánt kuplungokat jelenleg sehol sem lehet megvásárolni, nem kaphatóak az összes csehországi boltban. A pálya egyes részei folyamatosan szétkapcsolódnak, vagy nem követik egymást az illesztéseknél (különösen, ha a pálya szőnyegen van). Üdvözölném a csatlakozók megvásárlásának lehetőségét.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15