Oldal frissítése

Vélemények: Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete - Tablet tok
Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete
Megszűnt
Jindřich, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 07. 13., változat: Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete
Hitelesített vásárlás
ár (jelenlegi)
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 30., változat: Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete
Hitelesített vásárlás
A táblagépet csak otthon használom, többnyire a kanapén vagy az ágyban, az említett okból, hogy nyilvánvaló, hogy nem verem vele és a tokkal bárhol. A tokot tehát elsősorban nem is annyira a védelem miatt vettük, hanem azért, hogy a táblagépet egy kézzel a lehajtott állvány mögött lehessen tartani (ez a szokás a Yoga 3-tól származik, amelyet közvetlenül ilyen fogásra terveztek). Sajnos néhány hét elteltével a sarkokban lévő műanyag, ahol a tabletet elpattintották és tartották, szó szerint morzsolódni és leesni kezdett. Itt az alsó sarokban, itt a felső sarokban esett le egy darab. Nem pukkanás, hanem mintha az ember lehámozott volna egy morzsát a zsemléről. Ez így megy végig, most körülbelül 3/4 év után "oždibány" minden sarkát úgy, hogy a tabletta már nem rögzül a tokban, és csak függőleges helyzetben tartja, és még ez sem lesz hosszú ideig, mert a jobb alsó sarokban marad a markolat az utolsó néhány mm. Valami pozitív? Talán csak az eredeti ár, a mostaniért, ez a "minőség" körülbelül háromszor annyit érne..: -/
egykor lehetséges ár - ma már nem ez a helyzet
rossz minőségű műanyag, amely a sarkokban fokozatosan spontán leesik
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2021. 02. 23., változat: Hishell Protective Flip Cover Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékre, fekete
Hitelesített vásárlás
A borító pontosan illeszkedik, de nem mondhatom, hogy szuper minőségű. De azt hiszem, ez megéri az árát. Ez elegendő védelem a gyermekek számára.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05