Oldal frissítése

Vélemények: Hisense RS711N4WFD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hisense RS711N4WFD témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hisense RS711N4WFD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hisense RS711N4WFD megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hisense RS711N4WFD - Side by side hűtő
Hisense RS711N4WFD
Raktáron > 5 db
296 890 Ft
Kosárba
Jiří, Louka u Litvínovaflag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: Hisense RS711N4WFD
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Rengeteg hely az élelmiszereknek, megvilágított fagyasztó, nagyszerű ár
Rengeteg hely nagyszerű áron
Elegendő polc és fiók
0 ×Jelentés
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: Hisense RS711N4WFD
Hitelesített vásárlás
Nekem ugyanez volt, de a víztartály nélkül, és 36 hónap után elhagyott engem az, amit az Elektro Worddel vásároltam, csak klasszikus 2 év garanciával, így itt az ALZA-n vettem egy másik 3 évet kevesebb, mint 3 ezerért, és megéri, ráadásul 1/3-ért.
A srácok, akik elhozták nekem, mormoltak valamit a hóban, hogy tisztítsam meg, hogy ők nem útkarbantartók, és azt válaszoltam, hogy nem vagyok, és nem tudok a hó miatt csak mosolyogtam, és megértettem, hogy humorral értette.
Őszintén szólva azt tanácsolták, hogyan kell letörölni.
Miután mindent kicsomagoltak, eltávolították a régi, nem működő
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15