Oldal frissítése

Vélemények: HISENSE RB440N4ACD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HISENSE RB440N4ACD témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HISENSE RB440N4ACD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HISENSE RB440N4ACD megvásárlása után te is írsz értékelést.
HISENSE RB440N4ACD - Hűtőszekrény
HISENSE RB440N4ACD
Raktáron
209 890 Ft
164 900 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: HISENSE RB440N4ACD
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Fontos szempont volta a méret, mert meglévő konyhába lett a régi hűtő helyett vásárolva. Elsősorban a mélység okozott gondot más készülékeknél.
Akcióban vásároltuk, nagyon jó áron 50% kedvezménnyel. Praktikus a belső kialakítása.
Egyenlőre nincs ilyen.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: HISENSE RB440N4ACD
Árösszehasonlítóból származó értékelés
másik két kóreai gyár ugyanekkora belső terű hűtője alacsonabb jóval. Ez viszont olcsóbb és jobban rendezhető a polcai. A hangja adatai alapján alacsonyabbbank kellene hogy legyen, mint a másik kettő, de ezt nem érzem úgy (van a családban már évek óta) de szerencsére nem hangos, bár néha a hűtőközeg "korog" egyet. Összességében elégedett vagyok, pár hónap után, reméljük ugyanolyan megbízható lesz, mint azok.
variálható polcok
hűtőközeg hangja néha
0 ×Jelentés
Marek, Osekflag
Értékelve: 2024. 01. 21., változat: HISENSE RB440N4ACD
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrényt egy kis lakásba vettük, ahol a hűtőszekrény abban a szobában van, ahol alszol. Sajnos a hűtőszekrény zajszintje borzalmas (talán nem szerencsés egy ritka darab), a kompresszor borzasztóan zúg, és állandóan hangosan zörög a hűtő hűtő hűtőközege. A 14 napos határidőn belül vissza kellett adnom a hűtőszekrényt, és vettem egy GORENJE NRK61CS2XL4-et, most tökéletes állapotban van, gyönyörűen csendes. Nagyon meg kell dicsérnem azt, ahogyan az Alza megoldotta velem a hűtőszekrény-visszatérési problémámat. A megállapodás után elintézték, hogy a hűtőszekrényt elszállítsák a 4. emeletről, és mindezt ingyen szállították el.
nagyon szép megjelenés
mélység csak kb. 60 cm
ideális egy kis lakásban
Az Alza értékesítés utáni szolgáltatása felülmúlhatatlan
a hűtőszekrény zajszintje szörnyű
0 ×Jelentés
Vásárló, Halásztelekflag
Értékelve: 2024. 01. 20., változat: HISENSE RB440N4ACD
Hitelesített vásárlás
A termék az akciós időszakban megérte. Kinézete minőségi, érezhető, hogy a szerkezete tartós anyagokból áll össze. Elrendezése, belső kialakítása rendben van. Egyetlen negatívum az nem a termék minőségét illeti, hanem a gyártó piaci diszkriminációja.
Igényes kinézet, szuper halk működés
megfelelő belső kialakítás
giaga-mega akció keretében megérte az árát
10 éves kopresszor garancia, ami a hűtő ajtaján díszeleg egy matricán nem érvényesíthető, mivel nem Magyarországra szánta a gyártó a készüléket..........
Csehországban mások a dugaljak? A felhasználók ritkábban nyitják a hűtők ajtaját? Esetleg a kompresszorok nem bírják a "puszták" levegőjét? :-)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10