Oldal frissítése

Vélemények: Hercules GSP38WB PLUS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hercules GSP38WB PLUS témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hercules GSP38WB PLUS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hercules GSP38WB PLUS megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hercules GSP38WB PLUS - Gitárállvány
Hercules GSP38WB PLUS
Raktáron 3 db
6 890 Ft
Kosárba
Vásárló, Český Těšínflag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: Hercules GSP38WB PLUS
Hitelesített vásárlás
Hercules sosem okoz csalódást
0 ×Jelentés
Jan, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 07. 17., változat: Hercules GSP38WB PLUS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőségi tartó, amely működik és jól néz ki. Az előző változatban azonban 6 év nem túl gyakori használat után (a gitár állandóan a tartóban lógott, és nem vették ki minden nap) a fa részt a tartóval összekötő cső eltört. Szerencsére a hiba nem okoz halálos kimenetelű leesést a szerszámról a falról, de még mindig kiábrándító. Ez a modell egy frissítés, de úgy tűnik, hogy ezt a csövet ugyanúgy tervezték, így valószínűleg előbb-utóbb valami hasonló fog történni.
Jó minőségű és jó megjelenésű tartó
Szűkebb nyakú hangszerekhez mellékelt hüvelyek
0 ×Jelentés
Pavel, Brnoflag
Értékelve: 2023. 04. 10., változat: Hercules GSP38WB PLUS
Hitelesített vásárlás
Klasszikus ünnepi Herkules. Azt hiszem, nincs jobb.
Minden Herculesnek problémája van a Telecaster fejekkel. Meg kell masszírozni a sprite-okat (mellékelve), de még mindig nem tökéletes.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15