Oldal frissítése

Vélemények: HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete - Diktafon
HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete
Raktáron > 5 db
101 090 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 21., változat: HELMER OTR 212 Intelligens hangos fordító Fekete
Hitelesített vásárlás
céljaimnak alkalmatlan. Arra gondoltam, hogy olyan nyelveken fogok kommunikálni emberekkel, amelyeket nem ismerek. Az eladó véleménye szerint pedig lefordítom a videókat angolra. Nem, ezekre a célokra nem működik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10