Oldal frissítése

Vélemények: HECHT 901 favágó tartóbak

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HECHT 901 favágó tartóbak témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HECHT 901 favágó tartóbak termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HECHT 901 favágó tartóbak megvásárlása után te is írsz értékelést.
HECHT 901 favágó tartóbak - Tartóbak
HECHT 901 favágó tartóbak
Megszűnt
Tereza, Praha 4flag
Értékelve: 2019. 04. 09., változat: HECHT 901 favágó tartóbak
Hitelesített vásárlás
tökéletesen tartja a kb. 3 cm és 20 cm közötti átmérőjű ágakat, ennél nagyobb átmérőjű ágakat nem próbáltam ki.
könnyű és könnyen kezelhető
akinek össze kell hajtani és összecsukható, csak a szükséges imbuszkulcs nélkül
az alján lévő fémkeretek műanyag borításai mind azonnal leestek, nem bánom, de csináld rendesen, vagy ne csináld. Ezt a dolgot valószínűleg egy fakazalban fogják kezelni, ezért ennek megfelelően építsd fel. De ez nincs hatással a funkcionalitásra
Hiányzik az Allen a hajtogatáshoz és a kibontáshoz, nem lenne olyan nagy dolog, hogy ezt már hozzáadjuk ehhez, még egyszerűbb lenne valószínűleg kézzel való esztergáláshoz, nem pedig Allenhez, ha összecsukhatónak kellene lennie, ami az.
0 ×Jelentés
Lubomír, Chožovflag
Értékelve: 2017. 12. 16., változat: HECHT 901 favágó tartóbak
Hitelesített vásárlás
Tökéletes, stabil, az utolsó rönkig vág, minden méretű rönk és ág. Nagyon kompakt, két csavart meglazít, és a sarokba helyezi.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15