Oldal frissítése

Vélemények: Hecht 501

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hecht 501 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hecht 501 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hecht 501 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hecht 501 - Kerti henger
Hecht 501
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 08. 11., változat: Hecht 501
Hitelesített vásárlás
az egyetlen jó dolog az, hogy karbantartó vagyok és a hengert saját magam tudtam újraépíteni egy használható verzióra, a reklamáció nem volt lehetséges, mivel a hengert az utasítások szerint nem lehet helyesen összeszerelni és így a "hibám" miatt megsérült, és a darabonkénti cseréje nem segített volna, mert ugyanazt az eldobható terméket kaptam volna, így újraépítettem a hengert egy tökéletesebb verzióra, ami biztosan többet fog tartani, mint az eredeti.
de mi a fene, a pénzért nem várhatsz mást, de ha én lennék a termék gyártója, inkább nem tenném eladásra, mint olcsó pénzért, hogy kockáztassam a visszatéréseket vagy a panaszokat.
egyszeri használatra
amikor vízzel töltjük meg, a víz kijön, majd meghempergetjük az átázott agyagot, amire rátapad a fűmag, és azt látjuk, hogy a föld helyett minden a hengeren van.
a használati utasítás szerint nem lehet helyesen összeszerelni, nekem két extra anya és alátét maradt, miután logikusan rácsavaroztam őket az alátét menetére, az alátét szétesett - a használati utasítás szerint azonban az anya nem tartozik a levágott M8-as menettel rendelkező alátétre.
D8 mm átmérőjű tengelyeken/csapokon, M8-as menettel és kb. 20 mm (2 cm!) hosszúsággal. ) 50 kg-ot húzol! Nem tarthat tovább 2-3 használatnál
a henger nem varrat nélküli csőből készült, hanem "csavart" és hegesztett fémlemezből, így a hegesztett részen van egy pattanás, és így a henger alapvetően ugrik.
teljesen rossz, gyártóként szégyellném magam, ha ilyesmit árulnék.
egy csak kb. 1 mm vastagságú lemezen, ha átmegyünk egy rejtett sziklán, a szikla lenyomata a tekercsen marad.
mit kell hozzátenni.
0 ×Jelentés
Veronika, Prievidzaflag
Értékelve: 2020. 05. 03., változat: Hecht 501
Hitelesített vásárlás
Ár
0 ×Jelentés
František, Praha 3flag
Értékelve: 2019. 08. 28., változat: Hecht 501
Hitelesített vásárlás
A víz-/homoknyílást lezáró dugó jól tömít (ellentétben a henger közepével - lásd a hátrányokat).
Az üres palack viszonylag könnyű és jól szállítható.
Az összeszerelés nem bonyolult, de sok munkát igényelt a csavarok felszerelése úgy, hogy a fogantyú ne csavarodjon el. Végül a csövek találkozási pontjánál egy csavarhúzó segített az egyenes vonal megtartásában, és csak a meghúzás után lett egyenes az irány.
Az általam vásárolt henger szivárgott. A középvonalból csöpögött a víz. Csak csöpögött, de hosszú idő után a henger alatt tócsa keletkezett. Feltételezem, hogy homokszivárgás is lesz, de ezt nem teszteltem.
Az összeszerelési útmutató lehetne könnyebben olvasható - a lényeges képek nagyon kicsik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05