Oldal frissítése

Vélemények: Hama Premium AutoM120

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hama Premium AutoM120 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hama Premium AutoM120 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hama Premium AutoM120 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hama Premium AutoM120 - Iratmegsemmisítő
Hama Premium AutoM120
Kérés esetén megrendeljük 5 db
90 860 Ft
Kosárba
Šlégr, s.r.o., Horní Slavkovflag
Értékelve: 2023. 10. 27., változat: Hama Premium AutoM120
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egyszerű és intuitív működés, eddig nagyon jól aprít, csak néhány napos használat után. A zajszint normális, nem extra hangos, de nem is extra halk. Tűzőgéppel is jól tűzi a kapcsos papírokat. Könnyen kiüríthető a kuka, csak a fiók csúszik ki, a 25 literes kapacitás jó. Kellemes tulajdonsága az aprítógép könnyű kezelhetősége - a kerekek simán gördülnek a padlón. A kártyaaprítást még nem próbálták ki.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15