Oldal frissítése

Vélemények: HAIER HB18 FGSAAA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HAIER HB18 FGSAAA témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HAIER HB18 FGSAAA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HAIER HB18 FGSAAA megvásárlása után te is írsz értékelést.
HAIER HB18 FGSAAA - Side by side hűtő
HAIER HB18 FGSAAA
Raktáron 1 db
749 590 Ft
Kosárba
Martin, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 03. 27., változat: HAIER HB18 FGSAAA
Hitelesített vásárlás
A feleségemnek vettem és nagyon meg vagyok elégedve. Sok hely.
Ez idáig semmi.
0 ×Jelentés
Tomáš, Roblín - Kuchaříkflag
Értékelve: 2022. 04. 15., változat: HAIER HB18 FGSAAA
Hitelesített vásárlás
A Haier a hűtők között a Mercedesről szól, hát meglátjuk. Akkor elégedett vagyok a kivitelezéssel és a technikai részletekkel. Tényleg nagy és belül világít. Sok szála van, lásd a termékfotót. Meglátjuk időben Mercedes lesz-e.
Prezila, nem szabványos varrás
Ha beépíthető, akkor az oldalsó panelek mélysége pontosan 60 cm. Vagyis csak a hűtőszekrény ajtaját fogja látni. Tehát minden csúnya rejtve van.
Szilárd megmunkálás még ott is, ahol nem látható, például az oldalsó paneleken és a hűtőszekrény hátulján
Ha hozzánk hasonlóan egy családi ház első emeletére tervezi elhelyezni a hűtőszekrényt, akkor fontolja meg, hogy ott beszerezheti-e. A forgólépcsőnk miatt a fuvarozó nem volt hajlandó kivenni a hűtőt (egyszerűen fizikailag nem volt lehetséges), és végül 4 fővel a rakodóplatformról kellett átvinnünk az erkélyre.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15