Oldal frissítése

Vélemények: Guzzanti GZ 3641

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Guzzanti GZ 3641 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Guzzanti GZ 3641 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Guzzanti GZ 3641 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Guzzanti GZ 3641 - Mini sütő
Guzzanti GZ 3641
Szállításra kész > 5 db
65 790 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 28., változat: Guzzanti GZ 3641
Hitelesített vásárlás
A herce-hurcát, amit el kellett szenvednem addig, amíg nagy nehezen kiderült , hogyan kell használni a sütőt, nem kívánom senkinek. A használati utasításban ui. csak a lényeg nincs benne, semmilyen nyelven (3 nyelven olvastam el). Mármint az, hogyan kell bekapcsolni. Amíg egy kedves szomszédom rá nem jött, és én azt hittem, hogy nem működik, addig a türelmes és segítőkész, de nyilván a főnökei utasításait követni kénytelen ügyfélszolgálatos, szegény, csak azt mondogatta először, hogy "küldjem vissza postán", nem tudnak futárt küldeni. A termék 17 kb, nincs kocsim , egy pici faluba kértem a szállítást! A végén happy and, működik a sütő. Amúgy nem azt a típust kaptam, amit a honlapjukon ígértek, és amit kifizettem! Mellesleg kiderült, hogy a Guzzantinak állítólag nincs szervize Magyarországon, de van a termékre két év jótállás. Akkor, ha netán baj lesz vele, megint az lesz a válasz a kérdésemre, hogy "adja fel postán"? A sütő egyelőre jól működik, el ne kiabáljam, takarékos is, mert miután kikapcsolom, még jó ideig melegít. Nincs benne grill, ahogy a honlap ígérte, de ezzel még együtt lehet élni, csak akkor ne ígérjék.
Takarékos, alsó, felső sütés, erős főzőlapok.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20