Oldal frissítése

Vélemények: GUESS Seductive Red EdT Set 90ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GUESS Seductive Red EdT Set 90ml témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GUESS Seductive Red EdT Set 90ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GUESS Seductive Red EdT Set 90ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
GUESS Seductive Red EdT Set 90ml - Parfüm szett
GUESS Seductive Red EdT Set 90ml
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Olomouc 9flag
Értékelve: 2023. 12. 14., változat: GUESS Seductive Red EdT Set 90ml
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen elégedett vagyok a vásárlásommal, ezt az illatot ismételgetem, csodálatos illata van, minden alkalomra alkalmas, minden nap használom. Egyszerűen nem tart egész nap, de ez érthető az alacsony árát tekintve, és kár, hogy az illatban nincs cseresznye végig, csak az elején. Ez a csomagolás tökéletes, mert egy apró üvegcsét kap, amely bármilyen kézitáskában elfér.
remek illata van
az illat minden alkalomra alkalmas
az eleje csodás illatú a cseresznye után
Azért választottam a csomagot, mert a nagy illat otthonra és a kicsi a táskámba való, és teljesen elégedett vagyok, a kis üveg a legkisebb táskában is elfér.
naponta többször kell alkalmazni
0 ×Jelentés
Pavla, Prostějov 1flag
Értékelve: 2023. 11. 27., változat: GUESS Seductive Red EdT Set 90ml
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
/ ajándék - még nem tudom
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10