Oldal frissítése

Vélemények: GORENJE WHC63CLI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE WHC63CLI témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE WHC63CLI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE WHC63CLI megvásárlása után te is írsz értékelést.
GORENJE WHC63CLI - Páraelszívó
GORENJE WHC63CLI
Kérés esetén megrendeljük
104 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 30., változat: GORENJE WHC63CLI
Hitelesített vásárlás
Sajnos egy újabb termék, ahol a vásárló úgy érzi, hogy a gyártónak jó napja van. Ezreket fizetsz érte, aztán rájössz, hogy még 5 alkatrész hiányzik ahhoz, hogy működjön (2 szűrő, bilincs, cső, végzáró sapka), és ezek közül néhányat nem is lehet megvásárolni(! .
Egyike a kevés szép kialakítású motorháztetőknek
Ára
Ár/érték arány
a csomag NEM tartalmazza a kipufogóhoz való csatlakozáshoz szükséges csövet vagy hüvelyt.
a keringetéshez szükséges szénszűrő NEM tartozék
a csomag NEM tartalmazza a recirkulációhoz szükséges zárókupakot (hubot).
A használati utasítás nem határozza meg, hogy a szénszűrő vagy a recirkulációs zárókupak melyik típusa alkalmas ehhez a modellhez.
amikor írtam a gyártónak, hogy hol találom a keringtető zárókupakot, ő a pótalkatrész-beszállítójukhoz irányított, és ez a beszállító visszairányított a gyártóhoz. a kereskedőnek, így nem tanultam semmit.
A szín egy kicsit "halvány", határozottan nem olyan jellegzetes, mint a fotókon.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10