Oldal frissítése

Vélemények: GORENJE WD2A854ADS SteamTech

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE WD2A854ADS SteamTech témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE WD2A854ADS SteamTech termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE WD2A854ADS SteamTech megvásárlása után te is írsz értékelést.
GORENJE WD2A854ADS SteamTech - Gőzmosógép
GORENJE WD2A854ADS SteamTech
Megszűnt
Samuel, Brno 2flag
Értékelve: 2022. 11. 08., változat: GORENJE WD2A854ADS SteamTech
Hitelesített vásárlás
Jó, hogy a mosógépben van gőzmosás/szárítás, de végül rájöttünk, hogy alig használjuk. Másrészt úgy tűnik, hogy ez nem befolyásolja túlságosan az árát, így ez még mindig egy plusz. Maga a mosógép aztán eléggé vibrál a centrifugáláskor, pedig többször próbáltuk a lábak beállításával kiegyenesíteni. Mi is adtunk hozzá egy gumipárnát, amitől legalább nem mozdult el, de még mindig kicsit több, mint amire számítottam volna a rezgés tekintetében. De szerencsére a legerősebb forgások csak percekig tartanak. Az idő többi részében a mosógép kellemesen csendes.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10