Oldal frissítése

Vélemények: GORENJE ONRK619DBK-L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE ONRK619DBK-L témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE ONRK619DBK-L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE ONRK619DBK-L megvásárlása után te is írsz értékelést.
GORENJE ONRK619DBK-L - Hűtőszekrény
GORENJE ONRK619DBK-L
Raktáron 5 db
292 190 Ft
Kosárba
Alena, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 13., változat: GORENJE ONRK619DBK-L
Hitelesített vásárlás
szuper hűtőszekrény, nagyon csendes
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 01., változat: GORENJE ONRK619DBK-L
Hitelesített vásárlás
Hűtőszekrény elegáns retro dizájnnal, modern belsővel és funkciókkal. A belső hőmérséklet beállításának képessége, 2 és 8 fok között, üdvözlendő funkció a házban, amikor nem vagyunk ott, magasabbra állítom a hőmérsékletet az energiafogyasztás csökkentése érdekében, amikor ott vagyunk, csökkentem a hőmérsékletet, hogy jobban lehűljön.
Nem találtam semmit, csak a kicsomagolás nem volt teljesen kényelmes, a védőfólia valahogy furcsán be volt dugva a felső rész alá, amit a tökéletes fólia eltávolításához el kellett távolítanom. De ismét, nagyon alaposan becsomagolva
Teljesen kinyitva elég sok helyet foglal el, alkalmas a sor bal oldalán (balra nyíló), mint a sor első szegmense. Mindenképpen hagyjon legalább 1 méter helyet teljesen nyitott állapotban, hacsak nem akarja, hogy a falak vagy a hűtőszekrény tartója kinyíljon.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15