Oldal frissítése

Vélemények: GORENJE NRS918DMB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE NRS918DMB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE NRS918DMB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE NRS918DMB megvásárlása után te is írsz értékelést.
GORENJE NRS918DMB - Side by side hűtő
GORENJE NRS918DMB
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 06., változat: GORENJE NRS918DMB
Hitelesített vásárlás
csendes
nagyon tágas
képtelenség a fagyasztó polcainak rendszerezésére
a hűtőszekrény polcainak rendezésére való képtelenség. hogy miről van szó, teljesen haszontalan.
0 ×Jelentés
Lucie, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2023. 02. 10., változat: GORENJE NRS918DMB
Hitelesített vásárlás
Rövid ideje van meg a hűtőszekrény, de eddig elégedettek vagyunk vele. A hűtőszekrény csendes, sok minden elfér benne, és az élelmiszerek könnyen hozzáférhetők. Jó lenne, ha legalább egy plusz polc lenne a hűtőszekrény ajtajában. Négy van a fagyasztóban, de csak három a hűtőben. A fagyasztóban időnként megjelenik a fagy, de néhány óra múlva mindig eltűnik. A jégkészítő rosszul van kialakítva, nagyon nehéz beleönteni a vizet. De ha egy átlagos háztartás számára egy nagyobb hűtőszekrényt szeretne, és nincs szüksége extra különleges funkciókra, akkor mindenképpen tudom ajánlani.
Csendes
Tágas
Az élelmiszer jól elérhető
Jól néz ki.
Fekete színben
Néha fagy jelenik meg a fagyasztóban
A víz nem tölti fel megfelelően a jégkészítőt
Lehetne egy extra polc a hűtőszekrény ajtajában.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20