Oldal frissítése

Vélemények: GORENJE NRK6192AW4 IonAir

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GORENJE NRK6192AW4 IonAir témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GORENJE NRK6192AW4 IonAir termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GORENJE NRK6192AW4 IonAir megvásárlása után te is írsz értékelést.
GORENJE NRK6192AW4 IonAir - Hűtőszekrény
GORENJE NRK6192AW4 IonAir
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 09. 09., változat: GORENJE NRK6192AW4 IonAir
Hitelesített vásárlás
A méretek szűkössége miatt szűk volt a választásom. Ennek ellenére ajánlom ezt a hűtőszekrényt. Egyetlen hátrányt a nagyobb energiafogyasztásban látok - de itt leszögezném, hogy célszerűbb a feltüntetett értéket nézni, mint a címkéket. Többször találkoztam azzal, hogy néhány hűtőnek csak a határértéken van jobb kategóriája. A hűtőnek a konyhában való elhelyezkedéséből adódóan azt vettem észre, hogy a hűtő (esetemben látható) oldalán más a fémlemez, mint az ajtón, ami miatt más színt választottam.
Állítható hőmérséklet
Megfelelő számú polc (3 szint + egy palackok), fiókok (2 fiók) és rekeszek (3 rekesz az ajtókban)
Megnövekedett ellenállás az ajtó zárásának utolsó szakaszában, ami megakadályozza a nem kívánt rossz záródást
Nyitott ajtók hangjelzése
kompakt méretek
2 fiók
A hűtőszekrény oldala láthatóan más fémlemezből készült, mint az ajtó, ami különösen nem mutat jól rozsdamentes acélon. Mára azonban a hűtőszekrények túlnyomó többségében ez a probléma jelentkezik
Az energiahatékonyság lehetne jobb is, de vásárláskor a többi paraméter tekintetében hasonló ár/teljesítmény arányú hűtőszekrények elérhetősége nem volt túl széles.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05