Oldal frissítése

Vélemények: Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok - Telefon tok
Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok
Raktáron > 5 db
16 190 Ft
14 590 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: Google Pixel 8 Pro Case Charcoal tok
Hitelesített vásárlás
A borító határozottan szép és nagyon jó minőségűnek tűnik. A kialakítás azonban a védelem rovására megy, a burkolat nem fedi le teljesen a fotómodult és nem haladja meg a kijelző magasságát előlről - ha leejti a mobiltelefont és nincs ráragasztva az edzett üveg, nagy a valószínűsége annak, hogy az üveg eltörik. Amivel a legnagyobb bajom az az, hogy a burkolat anyaga rendkívül hajlamos a por felszedésére. Így készülj a napi takarításra, ráadásul elég hülyén eltávolítják a port a burkolatról. Ezen hiányosságok ellenére megtartom a borítást, mert könnyű és vékony (így nem ad több súlyt és méretet egy amúgy is nehéz és nagy mobiltelefonhoz), és nem von le a mobiltelefon vonzerejét. Ha nagyobb védelemre van szükség (turizmus, sporttevékenység. ), felváltva a Ringke borítóval (Onyx Black). De méreteket és súlyt ad a mobilnak + 42g, ami bőven elég, de nagyon biztonságosan és szilárdan tartja és minden oldalról tökéletesen védi a mobilt.
Prémium megjelenésű borító
Fém gombok és logó
Kellemes és biztos gombnyomás
Vékony és könnyű
Por gyűjtő!
Ára
Nem fedi le teljesen a fotomodult
Nem nyúlik túl a kijelző felületén
Nem a legbiztosabb fogás
0 ×Jelentés
Dominik, Říčany-Jažloviceflag
Értékelve: 2024. 05. 22., változat: Google Pixel 8 Pro Case Bay tok
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg a legjobb választás, ha meg szeretné tartani a Pixel színét és dizájnját. A borító kellően erős, olyan szép részletek vannak rajta, mint a fém gombok vagy a fényes G szimbólum a hátoldalon. Lehet, hogy az ára alacsonyabb lenne, de más gyártók eredeti tartozékaihoz képest igazából kellemes. Ajánlani tudom.
gyönyörű, a telefon színéhez illő szín
kellemes felület
tömör, nem a klasszikus puha szilikon
szép részletek
talán az ára, de drágábbak
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05