Oldal frissítése

Vélemények: Google Pixel 6 Pro 5G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Google Pixel 6 Pro 5G témával kapcsolatban? Nálunk 58 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Google Pixel 6 Pro 5G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Google Pixel 6 Pro 5G megvásárlása után te is írsz értékelést.
Google Pixel 6 Pro 5G - Mobiltelefon
Google Pixel 6 Pro 5G
Kérés esetén megrendeljük
Petra, Šestajoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 11., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
A széléről(körülbelül egy hét) hihetetlenül gyors akkumulátor kisülés, nagyon megfulladt. a gyári visszaállítás után helyreállt, és sokkal jobb. Az én igényeimnek megfelelő telefon. Az áráért, oké.
Olcsó Pixel
Fotó
Android
Jól megmunkált
Jól hangolt
Akkumulátor
Töltési sebesség
0 ×Jelentés
Michal, Hradec Královéflag
Értékelve: 2024. 02. 20., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
A Google Pixel 4A-ról váltottam, és a teljesítmény és az otográfiák minőségének növekedése hatalmas.
gyönyörűen fényképezett
nagy kijelző
ez a Google, így ingyenes tárhely
X év új android
egykor zászlóshajó, még most is nagyon tisztességes teljesítményt nyújt
egy kis küzdelem az ujjlenyomat-olvasóval, miután 1 napig egy másik ujjlenyomatot adtunk hozzá, nem ismeri fel az ujjlenyomatot, azt hiszem, fokozatosan tanul. akkor rendben.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
Mint régi Pixel felhasználó, csalódott vagyok. Több hónapos használat után a telefon hangosan zörögni kezdett, amikor a kamera területén mozgott, ez a hang még a videó hangsávját is képes rontani. A szerviz szerint ez az optikai stabilizálás normális megnyilvánulása (nem, nem az - ha hónapok óta nem csinálja, akkor tényleg nem normális), a telefont nem cserélték vagy javították. Ez a hiba nagyon gyakori a Pixel 6 Pro esetében, amire sajnos túl későn jöttem rá. Ha sok pénzért egy megbízhatatlan telefonnal akarsz járkálni, amely úgy csörög, mint egy gyerekjáték, akkor vedd meg. Ellenkező esetben ne kövesse el ugyanazt a hibát, amit én, és kerülje el a Pixelt.
Az eredmény fotók
Tiszta Android rendszeres frissítésekkel
Optikai stabilizátor feloldása - csörgés
Gyakorlatilag lehetetlen védőüveget szerezni
0 ×Jelentés
Antonín, Přezleticeflag
Értékelve: 2023. 08. 28., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
amit bármelyik telefon 10 000 vagy kevesebbért tud 17 000-ért Úgy érzem magam, mint egy idős hölgy, akit kiraboltak.
Volt egy Huawei P30 pro és a Pixel 6 pro még csak meg sem közelíti ezt a vásárlást, amit nagyon sajnálok.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
Árengedménnyel vettem itt az Alza Webshopban, bontott csomagolása volt, de teljesen hibátlan.
Nagy felbontású kijelző, szép külső, nem billeg az asztalon, kiváló videókat készít.
Csak 1 SIM -et lehet betenni, vagy 1 eSIM- et. Ritkán túlmelegedik.
0 ×Jelentés
Lukáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 04., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
Régebben 2XL-es méretben voltam, ezért gondoltam, hogy visszatérek a Pixelshez. Ezután a tapasztalat után nem.
Kamera
Túlmelegszik
Fagyasztás
Rosszabb játékteljesítmény, mint az előző telefonom
Nehéz, csomagolás nélkül nehéz megfogni
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Huawei P20 Prp után váltottam most erre a telefonra. Céges telefonként használom. Ár/érték arányban nagyon jó vételnek tűnik. Egyelőre hozza az elvárásokat, elégedett vagyok vele, de hétköznapi használat szempontjából nem ad többet a P20-as Huaweinél. Addig még nem jutottam, hogy a két gép által készített fényképek minőségét összehasonlítsam, nekem mindkét telefon által készített képek jó minőségűek, de még nem elemezgettem részletesen a különbségeket.
Kijelzője nagyobb, mint az előző telefonomé volt (ez egy fontos feltétel volt a telefon kiválasztásánál) . Fordító program nagyon jól szuperál rajta. Még nem igazán használom, de érdekes lehetőség a hangvezérléses mód.
A tesztek és leírások alapján nagyon vártam, hogy megérkezzen és használatba vehessem.
Töltő sajnos nem jár hozzá, és mint utólag kiderült, nem is minden hozzá illő csatlakozó tölti (csak a PD jelűek) , amiről senki nem tájékoztatott, fórumokon kellett böngésznem ezzel kapcsolatban. A kijelző hiába nagy, a főképernyőn fixen megjelenő óra és Google kereső ablak elveszi a plusz helyeket, így a kisebb kijelzős Huawei telefonon nagyobb a rácsosztás (ezen 5x5-ös a max. ). A főoldalamat egy második oldalra kellett telepítenem, ahol már nem vesz el egy sort az óra kijelzése, és így férek el a megszokott dolgaimmal rajta. Az alkalmazások értesítési pöttyei alig láthatóak (világos szürkék! !! ), míg a Huaweinél (teljesen érthetően) ezek markáns piros, jól észrevehetőek voltak. A telefon ikon megnyitásakor nem a híváslista jelenik meg, hanem a "legutóbbi" nevű lista, de ha valakit egy nap többször hívok és tudni akarom mikor kerestem, akkor azt nem találom ebben a listában, csak ha külön megnyitom a hívás listát és egyik listában sem látom egyből, hogy napon belül mikor hívott/hívtam (csak a híváslistában van darabra ott a sorrendben, ahogy hívogattam az ügyfeleket) , ami teljesen érthetetlen számomra.
Szinte alig van különbség a két telefon hétköznapi használata közt, de a fent írt (és az említést nem érő) minimális különbségek miatt a Huaweit egy leheletnyivel jobban kezelhetőnek tartom, így nincs meg sajnos ezzel a telefonnal kapcsolatban az a nagyon pozitív jó érzésem, Ha nem ment volna tönkre a Huawei P20 akkuja, és lett volna tapasztalatom ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor így utólag látva nem váltottam volna erre (hacsak a fényképek minőségénél ki nem derül, hogy ott nagyságrendi különbségeket nyújt ez a telefon).
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 10., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
7 éve vagyok almás ember, és hosszú idő után újra ki akartam próbálni az androidot. Az iPhone 11-ről váltottam, és azt kell mondanom, hogy eddig nagyon elégedett vagyok. Tetszik például a gesztus. a visszatérésért, tudom, hogy az androidok korábban nem rendelkeztek ilyennel, ezért ez meglepett. Meg lehet mondani, hogy a kijelző frissítési sebessége gyorsabb, sokkal simább, mint a régi telefonom. Nem is használom sokat a szelfi kamerát, így nem bánom, hogy kicsit rosszabb minőségű, mint az iPhone, a fontos számomra a hátsó kamerák voltak, amelyek nagyon izgatottak: ) nincs jobb választás 15k-ig
Kamera
Frissítési sebesség
"Tiszta rendszer"
Gesztusok
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
Aki ilyen telefont vesz, az már nagy valószínűséggel képben van a termék tulajdonságaival, így azokat már nem részletezném. A negatívumokra írt szöveg mennyisége nem az elégedetlenségem mértékét tükrözi, csupán részletes leírása az apróbb hiányosságokról. Ár-érték arányban nekem ez a legjobb telefon jelenleg a piacon, összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Nincs sajnos töltő hozzá (ami nem is lenne gond), de senki nem jelezte, hogy ne vegyek sima USB-USB C kábelt, mert azzal nem működik. Három töltőből otthon csak eggyel tudtam tölteni, és ahogy nézem az is csak a szerencsén múlott. Mivel azt gondoltam valami gond van a kábelekkel, vettem egyet, de természetesen azzal sem töltött. Ha jól értelmeztem a fórumokon írtakat, akkor csak "PB-s" kábellel tölthető, így most megpróbálok ilyet beszerezni, remélem az már tényleg megfelelő lesz. Az appok értesítési pöttyei (vagy mik) világos szürke színűek (a "szokásos" piros sokkal figyelemfelkeltőbb lett volna), így alig észrevehetőek az app ikonja mellett, és a telefonon sem villog semmiféle kis led, vagy akármi, ha értesítésem van.
Utólag lehet letölteni fizetős programot, hogy valamiféle villogási figyelmeztetés is megjelenjen. Ezt nem nagyon értem, hogy nem tudták gyárilag egy ilyen telefonnál megoldani. Huawei P20Pro-ról váltottam erre, aminek kijelző mérete 6,1" és ott a kijelző kezdő képernyőjének rácsosztása 6x5-ös, míg itt hiába nagyobb a kijelző, csak max. 5x5-ös rácsosztás lehet. Nem igazán értem miért nem lehet eltüntetni a nekem teljesen felesleges Google kereső ablakot alulról és felülről az órát, amik egy-egy sor helyet elfoglalnak. Csak úgy lehet az általam megszokott és igényelt 6x5-ös méretet használni, ha oldalra elhúzva egy másik kijelző képre lépek és ott már nem jelenik meg felül az óra kijelzés, így erre a második oldalra költöztettem a dolgaimat.
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2022. 12. 10., változat: Google Pixel 6 Pro 5G 12GB/128GB fekete
Hitelesített vásárlás
Két év IOS után úgy döntöttem, hogy kipróbálom, milyen előrelépést tett az Android. Ezért döntöttem a Pixel mellett. Miután elolvastam talán az összes elérhető véleményt, több ponton aggódtam, eddig nem váltak valóra: az ujjlenyomat olvasó rendben van még az iPhone SE 2020 fizikai olvasójához képest is, az iPhone SE 2020, 11 és 13-hoz képest a Pixel kicsit jobban melegszik, de ez nem kellemetlen, nem játszom játékokkal, itt nem tudom megítélni, a 4g legalább Prágában és környékén elég, az akkumulátor nekem legalább másfél napig bírja, a töltési sebesség is elegendőnek tűnik. Legnagyobb benyomást a fotók tették rám, különösen gyenge fényviszonyok mellett, például este, beltérben. Közvetlen összehasonlításban az iPhone 13-mal, amelyet a Pixel párhuzamaként használok, a Pixel fotói sokkal részletesebbek és érdekesebb színekkel rendelkeznek. A fehéregyensúly időnként megugrik, ami a galériában beállítható, és megéri a részleteket. Az iPhone megbízhatóbb, minden fotó ugyanolyan minőségű. A videók még mindig jobbak az iPhone-on, ahogy a haptikus reakció is. 17 000 CZK körüli áron a Pixel egy nagyszerű telefon.
gyönyörű kijelző
Abszolút tökéletes kamera (lényegesen jobb, mint az iPhone 13 a gyengébb fényviszonyok között)
átlós méretéhez képest kényelmesen kézben tartható
rendszer sebessége
ár/teljesítmény arány
design
bemelegítés
rosszabb haptikus válasz, mint az iPhone-on
rosszabb videó, mint az iPhone 13-on
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15