Oldal frissítése

Vélemények: Godox AD200Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Godox AD200Pro témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Godox AD200Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Godox AD200Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
Godox AD200Pro - Külső vaku
Godox AD200Pro
Pillanatnyilag nem elérhető
Pavel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Godox AD200Pro
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Univerzális, viszonylag könnyű, erős és hordozható akkumulátoros vaku
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 03. 20., változat: Godox AD200Pro
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Remek kis darab, jó kompromisszum a teljesítmény és a hordozhatóség között. Minőségi kivitelezés, masszív állványcsatlakozó. Viszonylag nehéz, kell neki saját tartó, vakupapucsra (pl x2t) ne akarjuk rögzíteni.
Méretéhez képest nagy teljesítmény. Gyorsan újratölt, teljes villantás után 1. 5s, 1/2-nél 0. 5s, 1/4-nél azonnal. Rendszerfüggetlen (Sony, Fuji, etc. ) protokoll, csak vezérlőt (x2t vagy xpro) kell váltani és megy.
A bare bulb fej oldalán levő rögzítőcsavar lehetne kisebb, vagy jobban behajtható vagy teljesen kivehető. Némelyik softboxba körülményes a beszerelés a csavar feje miatt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10