Oldal frissítése

Vélemények: GoCube Edge Full Pack

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GoCube Edge Full Pack témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GoCube Edge Full Pack termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GoCube Edge Full Pack megvásárlása után te is írsz értékelést.
GoCube Edge Full Pack - Logikai játék
GoCube Edge Full Pack
Szállításra kész > 5 db
49 490 Ft
Kosárba
Antonín, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 16., változat: GoCube Edge Full Pack
Hitelesített vásárlás
A kocka teljesen fantasztikus, ajándékba adtam, és a címzett annyira izgatott volt, hogy két másik ember is szeretné: cD Határozottan ajánlom.
tanulási mód
lehetőség egyetlen lépés kiképzésére
mini játékok
a kocka élő előnézete az alkalmazásban
a lehetőséget, hogy versenyezzen a világ más játékosai ellen.
villogó, izzó: )
A kocka kívülről kerekebb (csúszik), belülről pedig élesebb (vág). Ez megszokás kérdése, de azért felhívom rá a figyelmet.
Ára
ismét az ár: (
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05