Oldal frissítése

Vélemények: GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) megvásárlása után te is írsz értékelést.
GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) - Kávé
GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)
Pillanatnyilag nem elérhető
Martin, Osekflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)
Hitelesített vásárlás
A terméknek semmi köze a kávéhoz, abszolút ihatatlan, próbáltam már automata gépen, klasszikus kávéfőzőn gázon, és presszóban is kávét készíteni és az eredmény minden alkalommal ugyanaz ( enyhén sárgás folyadék sós víz ízzel és utóízzel ) a partner akitől alza rendeli személyesen kóstolja meg ( a klasszikus eredeti arabica persze savanyú de ez már extrém ) ha szereti a jó kávét akkor ez a választás rossz 😉.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05