Oldal frissítése

Vélemények: Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila megvásárlása után te is írsz értékelést.
Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila - Kontroller
Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila
Megszűnt
Jan, Olomouc 9flag
Értékelve: 2022. 07. 22., változat: Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila
Hitelesített vásárlás
Ez a gamepad egy katasztrófa, csak a gyereksarokban használható. Egy 8 perces FIFA 22 meccs után döntötték el, hogy visszahozzák, de még hosszú volt az út. - A kontroller legnagyobb gyengéje a botok, amelyeken messze van a kapcsoló, és a játék egyáltalán nem regisztrálja a bot kezdeti mozgását. - További katasztrófa a triggerek, amelyeket csak a hátsó felében lehet megnyomni, de ez nem hiba, hanem egy rosszul megtervezett gamepad. - Kicsomagolás után egy jó órát töltöttem azzal, hogy működjön és párosítsam. A vezérlő teljesen lemerülten érkezett, de ezt nem lehet tudni, mivel nem találtam akkumulátorjelzőt. A vaku gomb sem működött. - Az egy óra szenvedés után kigyulladt egy lámpa a gamepadon, ami nem is LED, hanem csak 3 kis izzó RGB színekben. - Az utolsó dolog, amit észrevettem, hogy a gombok lassúnak tűnnek, ha használja őket, vagy gyorsan vált egynél többet. Amit ezzel lehet játszani, az legfeljebb egy platformjáték. Hatalmas flop számomra, 1000, - ennél a darabnál biztosan nem. Maximum 200-ra értékelném,
Megjelenés
Lassú gombválasz
A triggerek rosszul vannak végrehajtva
A karok nem reagálnak azonnal
Párosítási probléma
Nincs elegendő jelzőfény
0 ×Jelentés
Jan, Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 06. 18., változat: Gioteck VX-4 gamepad PS4 / PC lila
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
Egyáltalán nem lehet párosítani
ha a driver elhagy akkor nem tudod használni mert nem párosodik automatikusan a PS-el és ha valahogy olyan nagyon titokzatos módon megy! Ezt a ropogtatást határozottan nem ajánlom, felesleges időpocsékolás: )
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15