Oldal frissítése

Vélemények: GIGABYTE Z790 AORUS MASTER

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE Z790 AORUS MASTER témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE Z790 AORUS MASTER termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE Z790 AORUS MASTER megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE Z790 AORUS MASTER - Alaplap
GIGABYTE Z790 AORUS MASTER
Szállításra kész 5 db
261 190 Ft
Kosárba
Jan, Praha 10flag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: GIGABYTE Z790 AORUS MASTER
Hitelesített vásárlás
legjobb munkaállomás alaplap (eATX)
A GIGABYTE exkluzív AORUS szériája valóban a legjobb, amit kaphatsz
a közönséges szerkezetekhez képest, még a mechanikus szerkezetekhez képest is, más táblákhoz képest is, ez a különbség egy rongysátor és egy újonnan épített márványpiramis között. többek között. hatalmas chip- és M.2 lemezhűtők nemes ötvözetekből, nyilvánvalóan titánból készültek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15