Oldal frissítése

Vélemények: GIGABYTE X570 UD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE X570 UD témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE X570 UD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE X570 UD megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE X570 UD - Alaplap
GIGABYTE X570 UD
Megszűnt
Jan, Domaželiceflag
Értékelve: 2022. 02. 23., változat: GIGABYTE X570 UD
Hitelesített vásárlás
nincs felesleges kendő
ultra tartós
jó ár
a kikötői berendezés kissé szigorú
0 ×Jelentés
František, Štiavnikflag
Értékelve: 2020. 02. 20., változat: GIGABYTE X570 UD
Hitelesített vásárlás
Olcsó
minden megvan, amire szükségem volt
a hang nagyon meglepett engem nagyon kellemesen, amíg mostanáig mindig használtam egy hangkártyát, de tényleg a hang az MB-n nagyon messzire ment az idő alatt.
amit észrevettem valahogy nem értettem nagyon jól XMP nem akarta, hogy stabilan az én RAM-ok, de miután a kézi beállítások (pontosan ugyanaz, mint XMP adott ott) minden megy, ahogy kell, anélkül, hogy egyetlen hiba akartam, hogy visszatérjen, de valahol olvastam, hogy az ilyen dolgok megtörténhetnek.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15