Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: GIGABYTE X570 AORUS MASTER

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE X570 AORUS MASTER témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE X570 AORUS MASTER termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE X570 AORUS MASTER megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE X570 AORUS MASTER - Alaplap
GIGABYTE X570 AORUS MASTER
Megszűnt
NETIO Solutions s.r.o., Prahaflag
Értékelve: 2019. 10. 19., változat: GIGABYTE X570 AORUS MASTER
Hitelesített vásárlás
Egyszerűen működik
A szomszédos negatívumok megérik a mindössze egy csillag levonását.
Különböző hibakódokat jelenít meg, de ez nem befolyásolja a funkciót, és minden gyártónak vannak problémái ezzel kapcsolatban.
A chipkészletet terhelés közben egyéb amatőr módon csatlakoztatott ventilátorokkal kell hűteni.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20