Oldal frissítése

Vélemények: GIGABYTE B560M AORUS PRO AX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE B560M AORUS PRO AX témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE B560M AORUS PRO AX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE B560M AORUS PRO AX megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE B560M AORUS PRO AX - Alaplap
GIGABYTE B560M AORUS PRO AX
Megszűnt
Hynek, Ostrava Porubaflag
Értékelve: 2022. 01. 04., változat: GIGABYTE B560M AORUS PRO AX
Hitelesített vásárlás
Tömör deszka.
Integrált Wi-Fi
Nem tudom, hogy ez csak az én tapasztalatom-e, de minden alkalommal, amikor az internet leáll, a lan kábel is leáll. Újra kell telepítenie a hálózati illesztőprogramot. A WiFi azonban mindig csatlakozik.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Trenčínflag
Értékelve: 2021. 11. 15., változat: GIGABYTE B560M AORUS PRO AX
Hitelesített vásárlás
Az alaplap ár/teljesítmény aránya fantasztikus. Mindenkinek azt javaslom, hogy először frissítse a BIOS-t a legújabb verzióra, mielőtt bármit is csinálna a táblával. Ez megoldja a különböző anomáliákat, amelyek rád várnak.
jól felszerelt fedélzet
wifi 6 + BT
B560 lapkakészlet látszólag gyorsabb, mint a Z490
pcie 4.0 grafika és m.2
tartalék bitek az m.2 számára
szép méret
gond nélkül kezelte az RTX 3080 OC-t
Integrált DP és HDMI portok
tartozékok 1x SATA kábel és egy matrica
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05