Oldal frissítése

Vélemények: GIGABYTE ATC800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE ATC800 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE ATC800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE ATC800 megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE ATC800 - Processzor hűtő
GIGABYTE ATC800
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 29., változat: GIGABYTE ATC800
Hitelesített vásárlás
Összeszereltem egy új PC-t, és amikor bekapcsoltam, minden világított, kivéve a hűtő elülső részét, amelynek a CPU sebességét és hőmérsékletét kellett volna jeleznie. Egy egész napot töltöttem a Bios frissítésével, mindenféle programokkal, beállításokkal és teszteléssel. Végül nem működőképesnek hirdették meg. Kaptam egy újat, amelyet először oldalirányban csatlakoztattam, és minden működött. De miután betettem a szekrénybe, a homlokom nem világított újra. Tehát a radiátor megint elromlott. Multiméterrel végül rájöttem, hogy a csatlakozók néhány csapja a radiátortesttel együtt csikorog. Szóval szétszedtem a radiátort, és a műanyag felület alatt van egy nyomtatott illesztés, amit semmi nem támaszt alá. A facsaró csapjai a radiátor utolsó bordáján ültek. Szóval beragasztottam a csillámot, visszatettem a radiátort, és most izzik a homlokom. Sajnos az RGB Fusion amúgy sem jeleníti meg a sebességet és a hőmérsékletet, és nem emlékszik a hűtő beállításaira. Egyébként minden más hatás működik. 2k-ért ez egy rakás szar, legközelebb inkább a Fera 5-öt választom. A szerelés miatt is, amit valami önjelölt fickó talált ki itt.
Szépen csillog, és ennyi az egész.
Az RGB Fusion 2.0 még mindig nem tudja kezelni a CPU sebesség és hőmérséklet élő kijelzését
Tragikus installáció. Ez a pokol racsniskulcs nélkül.
Főleg, hogy többször is ki kellett vennem.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10