Oldal frissítése

Vélemények: GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB - SSD meghajtó
GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB
Pillanatnyilag nem elérhető
Miloslav, Louňovice pod Blaníkemflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ennél a terméknél a hűtőborda nincs előre felszerelve magára a meghajtóra. A csomag tartalmazza, de fel kell tenni. Nem bonyolult, de győződjön meg róla, hogy a lemez helyesen van-e elhelyezve a hűtőben.
Az elvárásoknak megfelelően működik
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 04., változat: GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB
Hitelesített vásárlás
Az alább lévő értékelés után félve rendeltem meg, de szerencsére gond nélkül belement az első kiadású PS5 digitat e. készülékbe és azóta is remekül üzemel.
PS5 kompatibilitás
Hozza a ráírt sebesség értékeket
A hűtőborda felszerelés pofon egyszerű, mégis elengedhetetlen a normális működéshez
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha 10 - Záběhliceflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: GIGABYTE AORUS Gen4 7300 2TB
Hitelesített vásárlás
A meghajtót PS5-re vettem (a gyártó teljesen PS5 kompatibilisnek hirdeti), a hűtő szépen kidolgozott, de mi volt a meglepetésem, amikor a meghajtót a hűtővel együtt akartam a PS5-re szerelni. Meg kell jegyeznem, hogy ez egy újabb PS5 modell (eredeti kialakítás, nem SLIM), amelynek fém alja van az M.2 SSD tálca számára. Ennek a lemeznek a hűtőbordája túl magasan van (a hűtőborda aljától a lemez aljáig), és a lemez hátulja a levegőben ragad. Nem lehet úgy összehajtani, hogy a segédhengerre üljön, és be lehessen csavarni. A régebbi PS5 modellek, amelyek M.2 meghajtórekeszének alja zöld, valószínűleg kompatibilisek lesznek ezzel a meghajtóval.
méretileg inkompatibilis az újabb PS5 modellekkel (eredeti, nem biztos, hogy a SLIM modellel)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10