Oldal frissítése

Vélemények: GENIE GMA4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GENIE GMA4 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GENIE GMA4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GENIE GMA4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
GENIE GMA4 - Papírvágó
GENIE GMA4
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 17., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Porfogóként jó, de ebben az árkategóriában minőségi vágót kapni valószínűleg elég nagy probléma. A kés elég menő, és az első kb. 50 lap bizonyítja ezt azzal, hogy lecsiszolja a fekete festéket az éléről, és mindenhol összevissza csinálja. A tengely 1 cm-nél kezdődik, így valójában nem tudod pontosan, hogy hol fogsz vágni, hacsak nem látod teljesen a szemed előtt. Még ha azt hiszed is, hogy igen, a fizika egyszerűen nem engedi el - nem engeded. Sebaj, többször is vágható, de vigyázz - ne túl sok levelet, mert csak összerezzensz tőle. A laminált fóliát +- lehet kezelni, de azzal is óvatosan kell bánni, mert az is csak törik. Még mindig a pontosság frontján, úgy éreztem, hogy ha valamit az alapra teszek, és levágom, akkor pontosan derékszögben lesz, és soha nem volt (még egy képmágneses jig-et is használtam). Azzal zártam, hogy kevesebbet kell inni, de aztán megnéztem a többi véleményt, amikor hirtelen itt látom, hogy ez a vágóbetegség. Ettől megkönnyebbültem - szóval csak ne higgy a derékszögekben, csak egyenlítsd ki A és B pontnál. Csak azt nem látod, hogy hol fog vágni. Szóval, alapvetően, ahogy ezt írom, egyenesen csökkentem a minősítést, hogy valaki ne üldözzön le, mondván, hogy megvették, és szar volt. De ez tényleg vág!
rések
Pontatlan
kis lapkapacitás
0 ×Jelentés
Matúš, Poprad 1flag
Értékelve: 2021. 12. 21., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Visszaküldték. Még a fotópapírt sem tudta megfelelően kezelni.
0 ×Jelentés
Jozef, Spišská Nová Ves 5flag
Értékelve: 2021. 08. 28., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Széles kincstár
Cierne átalakítja az alsó lábszárat, nem lehet látni, hol kezdődik a vágás, de egyenesen vágja el
0 ×Jelentés
Vásárló, Strančiceflag
Értékelve: 2021. 06. 27., változat: GENIE GMA4
Hitelesített vásárlás
Otthoni használatra teljesen nagyszerű. Masszív kivitel, mágnes a rögzítéshez.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15