Oldal frissítése

Vélemények: Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL megvásárlása után te is írsz értékelést.
Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL - Csuklótámasz
Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL
Kérés esetén megrendeljük
3 290 Ft
Kosárba
Zdeněk, Trutnovflag
Értékelve: 2022. 09. 06., változat: Genesis gél csuklótámasz RUBID 400 TKL
Hitelesített vásárlás
Bármilyen menő is vagyok, ha nem lenne gumiszag, még boldogabbnak tűnnék. Így megmosolyogtat a gumi, mert amikor az asztalnál eszel, egyszerre van gumigulyás, gumitekercs egy másodpercre, gumifokhagyma és gumikávé. Különben jó: ) Ideális termék covid-osoknak!
Szépen feldolgozott
Praktikus méretek a Keychron K3-hoz
Persze gumiból van, de büdös az egész asztal. Nagyon büdös, hogy úgy érzem magam, mint egy gumijavítóban, miközben csak ülök, úgy teszek, mintha csinálnék valamit, és olyan szagom van, mint 10 autó téli gumira cserélése után.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20