Oldal frissítése

Vélemények: Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil megvásárlása után te is írsz értékelést.
Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil - Emelő
Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil
Raktáron > 5 db
34 690 Ft
Kosárba
Lukáš, Trutnovflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: Geko Hidraulikus emelő, 2,5 t, Smart alacsony profil
Hitelesített vásárlás
Akciósan vettem egy " vészhelyzet" miatt, amikor kereket kellett cserélni és nem akartam ollós emelővel felemelni az autót. Ezzel fel lehet emelni az autót, de amint nehezebb az autó (akár a gyártó által megadott határon belül is), az autó automatikusan beindul. Az autó földre süllyesztésének mechanizmusa teljesen szörnyű, nem lehet érezni, és az autó egyszerűen a földre esik. Ollós emelő helyett ez egy viszonylag jó választás, de személy szerint nem venném újra, mert egyszerűen nem működik. Ma inkább ráfizetek valami használhatóra, amit nem kell " felpumpálni", nehogy rám essen az autó.
Elég jó építési minőség
Elég jó ár, ha csak sürgősségi használatra
Könnyen kezelhető
Nem jól tartja a nyomást, így magától leereszkedik
Nem indítható zökkenőmentesen - az autó mindig hajlamos leesni
Elég jól elbír egy tonnás autót, de egy kéttonnás autót nem
Rövid - jobbakhoz képest nem emelhető a tengely/differenciálmű az autó
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10