Oldal frissítése

Vélemények: GARNI 201 OneCare

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GARNI 201 OneCare témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GARNI 201 OneCare termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GARNI 201 OneCare megvásárlása után te is írsz értékelést.
GARNI 201 OneCare - Időjárás állomás
GARNI 201 OneCare
Raktáron > 5 db
40 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: GARNI 201 OneCare
Hitelesített vásárlás
Szép és funkcionális termék, az ár valószínűleg megfelel, de lehetne alacsonyabb is. Úgy működik, ahogyan kell, és a leolvasott értékek pontosak. Bosszantó módon újra be kell állítania az időt, amikor kikapcsolja a készüléket. Ennyi pénzért akár az okosotthonhoz való kapcsolódás lehetősége is felmerülhetett volna.
remekül néz ki
olvasható kijelző (többféle fényerősség állítható, és teljesen ki is kapcsolható, például ha éjszaka zavarja Önt)
amennyire meg tudom mondani, a leolvasások nagyon pontosak (legalábbis a hőmérséklet és a páratartalom tekintetében, a CO2-t nem tudom ellenőrizni).
ha kikapcsolja a készüléket (a gombot kikapcsolt állásba állítja), az idő visszaáll, és újra kell állítani, annak ellenére, hogy a készülékben akkumulátor van, és akár több órán át is kibírja áram nélkül.
0 ×Jelentés
Jiří, Brnoflag
Értékelve: 2024. 01. 16., változat: GARNI 201 OneCare
Hitelesített vásárlás
ez valahogy így működik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10