Oldal frissítése

Garmin vívoactive 3 Rose Gold

5 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin vívoactive 3 Rose Gold

Sportosan sokoldalú és elegáns GPS óra

A Garmin Vivoactive 3 Rose Gold GPS okosóra kis méretű, könnyű és stílusos. Érintőképernyővel és egyetlen gombjával gondoskodik az egyszerű használatról, ezt a gombot pedig testre szabhatod aszerint, hogy a bal vagy a jobb kezeden szeretnéd viselni az órát. A szilikon szíjnak és a keskeny háznak köszönhetően még a vékony csuklón is kényelmesen elfér. Az óra előnye, hogy nem csak sportos ruházathoz illik, így nyugodtan viselheted munkába vagy társasági eseményekre is. Beépített pulzusérzékelővel és GPS vevőegységgel rendelkezik, illetve segítségével lehetőséged van a Garmin Pay érintés nélküli fizetés használatára is.


A Garmin Vivoactive 3  Rose Gold okosóra fő jellemzői

  • Stílusos megjelenés és precíz feldolgozás
  • 127-204 mm hosszú szilikon szíjjal
  • Pulzusmérés a csuklón
  • Érintőképernyő Gorilla Glass védelemmel
  • Vízálló kialakítás (5 ATM)
  • Beépített GPS/GLONASS vevő
  • Több mint 30 sportprofil a tevékenységek mérésére és értékelésére
  • VO2 max és fitnesz életkor mérése
  • ANT+ és BLE külső érzékelők támogatása
  • Garmin Pay érintés nélküli fizetések támogatása
  • Párosítás mobiltelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • Garmin Connect mobilalkalmazás (Android, iOS, Windows Phone)
  • Értesítések fogadása mobiltelefonról
  • Az akkumulátor élettartama 7 nap smart módban (GPS nélkül)

Nagyon jól olvasható érintőképernyő

Az óra magas felbontású érintőképernyővel érkezik, amely bármilyen fényviszonyok esetén kiválóan olvasható. A kijelzőt ellenálló Gorilla Glass védi a karcolásoktól. Az érintőképernyőnek hála az egyes funkciók beállítása a lehető legegyszerűbb, emellett végigböngészheted a menüt úgy is, hogy végighúzod az ujjadat az óra kijelzőjén, illetve az alapvető sportfunkciókat beállíthatod az óra gombjával is.

Stílusos, egész napos viseletre alkalmas

A Vivoactive 3 a mindennapos használat és a sportcélú felhasználás egyedülálló kombinációját kínálja. Különböző profilokkal rendelkezik a futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, golfozáshoz, síeléshez vagy a konditermi edzéshez. Az egész napos viselet során az óra diszkréten tájékoztat a bejövő hívásokról, SMS üzenetekről és a mobiltelefon más értesítéseiről is. Mindeközben pedig a háttérben folyamatosan méri a pulzusodat, a terhelés mértékét és az általad végzett mozgás összességét is. Vízálló kialakításának köszönhetően még akkor sem kell levenned magadról, amikor zuhanyozáshoz vagy úszáshoz készülődsz.

Sportos, sokoldalú és elegáns GPS óra

A Garmin Vivoactive 3 Rose Gold GPS okosóra kis méretű, könnyű és stílusos. Érintőképernyővel és egyetlen gombjával gondoskodik az egyszerű használatról, ezt a gombot pedig testre szabhatod aszerint, hogy a bal vagy a jobb kezeden szeretnéd viselni az órát. A szilikon szíjnak és a keskeny háznak köszönhetően még a vékony csuklón is kényelmesen elfér.Az óra előnye, hogy nem csak sportos ruházathoz illik, így nyugodtan viselheted munkába vagy társasági eseményekre is. Beépített pulzusérzékelővel és GPS vevőegységgel rendelkezik, illetve segítségével lehetőséged van a Garmin Pay érintés nélküli fizetés használatára is.

Érintés nélküli Garmin Pay

A Garmin Vivoactive 3 Rose Gold okosóra támogatja a Garmin Pay érintés nélküli fizetést, ami azt jelenti, hogy a bankkártya adataid megadása után kényelmesen fizethetsz a boltokban a csuklód érintésével a mobiltelefonod és a bankkártyád nélkül is. Ehhez továbbá az is szükséges, hogy a bankod támogassa a Garmin Pay szolgáltatást.

Az értesítések megbízható megjelenítése

Párosíthatod a Vivoactive 3 okosórát az okostelefonoddal a Bluetooth segítségével. A párosítást követően az órád kijelzőjén ellenőrizheted a bejövő hívásokat, az SMS üzeneteket és más értesítéseket, emellett szabályozhatod a zenelejátszást vagy megtekintheted az időjárás előrejelzést is. A Garmin Connect IQ platformján pedig további megtekinthető funkciók és különféle stílusok között válogathatsz.

Garmin Connect edzőnapló

A Garmin Connect edzőnapló egy rendkívül hasznos eszköz, amely az órádon található. A Garmin Connect funkciót használhatod mobilos vagy webes alkalmazásként is. Ez a funkció képes az óra által napközben vagy a sporttevékenységek közben mért értékek mentésére, kiértékelésére vagy megosztására is. Kíváncsi vagy a pulzusodra nyugalmi állapotban, a VO2Max teljesítményedre, szeretnéd figyelemmel kísérni a súlyod alakulását, kíváncsi vagy arra, hogy milyen hatékonysággal használod a sportfelszereléseket, esetleg szeretnéd megosztani a kedvenc útvonaladat vagy kedvenc helyedet a barátaiddal? Mindez gyerekjáték a Garmin Connect segítségével.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 43,4 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Rózsaarany
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 43 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, ANT+, GPS
NFC fizetési típus Garmin Pay
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Környezeti hőmérséklet mérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Emelt padló, Tempó, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Golf funkciók

Értesítések és hívások

Üzenetek Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 13 óra (0,54 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  HUG630va3rg
Termékszám:  010-01769-07
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20