Oldal frissítése

Vélemények: Garmin Venu Silver Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Venu Silver Blue témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Venu Silver Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Venu Silver Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
Garmin Venu Silver Blue - Okosóra
Garmin Venu Silver Blue
Megszűnt
Milan, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2021. 06. 06., változat: Garmin Venu Silver Blue
Hitelesített vásárlás
Az útvonal összekapcsolása a térképpel
Különböző edzésprogramok az órában
Nagyon gyenge akkumulátor-üzemidő határozottan kevesebb, mint a leírás
0 ×Jelentés
Ivan, Hradec Králové 6flag
Értékelve: 2020. 03. 08., változat: Garmin Venu Silver Blue
Hitelesített vásárlás
Megfelelt az elvárásaimnak, amit elvártam tőlük. További bónusz, hogy a különböző üzletekben gond nélkül fizethet kártyával.
Eddig rövid ideig használtam, tehát semmi. Egyetlenegyszer zuhant le a szoftver, és újra kellett indítanom (ki- és bekapcsolni).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20