Oldal frissítése

Vélemények: Garmin Swim 2 Slate

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Swim 2 Slate témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Swim 2 Slate termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Swim 2 Slate megvásárlása után te is írsz értékelést.
Garmin Swim 2 Slate - Okosóra
Garmin Swim 2 Slate
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 08. 24., változat: Garmin Swim 2 Slate
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Korábban is Garmin sport órám volt, öt év használat után adta meg magát! Remélem most is megbízható, hosszú ideig használható terméket vásároltam!
Könnyen, sokrétűen használható termék, csak ajánlani tudom azoknak különösen, akik az úszást preferálják!
3-4 napot bír az óra feltöltés után, ami lehetne kicsit több! Úszás, futás, kerékpár, kardió mellett nekem az séta funkció hiányzik!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10