Oldal frissítése

Vélemények: Garmin Instinct Sunburst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Garmin Instinct Sunburst témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Garmin Instinct Sunburst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Garmin Instinct Sunburst megvásárlása után te is írsz értékelést.
Garmin Instinct Sunburst - Okosóra
Garmin Instinct Sunburst
Szállításra kész 1 db
101 990 Ft
93 390 Ft
Kosárba
4,7
7 felhasználó értékelte
4
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Tökèletes óra
Nagyon elégedett vagyok az órával, mindent tud amire szükségem van!
Szuper
Régóta szerettem volna venni egy hasonló sportórát, de a hasonló minőségű termékek drágábbak voltak.
Rengeteg funkció egybe gyúrva, még mindent nem sikerült felfedeznem, tesztelnem.
A menürendszer nem egyértelmű, tanulni kell, de utána használható. Talán egy kicsit nagyobb számlap, de kevésbe vastag kivitel elegánsabb és használhatóbb lenne.
Jobbat akartam, mint a Fitbit 2 és 3. Mindkettő hamar el is romlott.
Ha valaki megfejti a használati útmutatót egészen más kategóriájú aktivitásmérőre talál. Sajnos az alza. hu honlapjának tájékoztatásától eltérően NINCS magyar nyelvű használati utasítás. Pedig kötelező. Itt különösen kellene, mivel az angol nyelvű felépítése sem áttekinthető, a funkciók elérése nem megy könnyen.
Intelligens használati utasításban.
Legible dial Great working features Great clear application Simple menus and settings Quality processing Great possibility of recommended routes Garmin Challenges - A comparison with the Garmin community
Zero
WEB0