Oldal frissítése

Garmin HRM RUN2

4,5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin HRM RUN2

A Garmin HRM RUN2 vezeték nélküli pulzusmérő övvel megfigyelheted edzés közben a pulzusszámodat. A mellkaspánt a csúszásmentes kivitelnek köszönhetően mindig a helyén marad. A Garmin HRM RUN2 lépésmérést is végez, így mindig láthatod a megtett lépéseid számát. Ezen kívül méri a földön töltött időt is, futás közben azt az időt, amelyet a láb lépésenként a földön tölt. A mért adatokat tárolja, vagy automatikusan átküldi a kompatibilis sport órákra. Egy cserélhető CR2032 elemmel működik, amelynek élettartama 18 hónap. A mellkaspánt akár 20 órányi edzést is képes rögzíteni.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli pulzusmérő edzéshez
  • A HRM RUN2 belső felülete teljes hosszában csúszásmentes
  • Hosszúsága rugalmas betétekkel állítható
  • Az adatokat folyamatosan tárolja a sport órában vagy a saját memóriájában
  • CR2032 elemmel működik

Könnyen állítható

A mellkaspánt hossza rugalmas elemekkel állítható a megfelelő méretre. Az érzékelők a szokványos mellkaspánthoz hasonlóan működnek. Bekapcsolás után csatlakoztatni kell, majd a pulzusszám megjelenik az óra kijelzőjén.

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Kapcsolódás ANT+
Kód:  SKG097a4
Termékszám:  010-10997-12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15