Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin Forerunner 35 Optic Green

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 35 Optic Green

Fedezd fel az új modellt, a Garmin Forerunner 35 GPS futó órát, amely optikai pulzusmérővel rendelkezik közvetlenül a csuklódon. Az új generációs órákat csekély fizikai lábnyom, alacsony tömeg és rendkívül kényelmes szíj jellemzi. Pontosan ezért ideális még a vékonyabb csuklóval rendelkező férfiak és nők számára is. Természetesen a már megszokott funkcionális felszereltséggel érkezik, így minden futáshoz vagy más sporttevékenységhez szükséges elengedhetetlen funkcióval büszkélkedhet. Mindez már nagyon kedvező áron a tiéd lehet.

A Garmin Forerunner 35 Optic Green intelligens óra főbb jellemzői

  • Optikai pulzusmérés
  • Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára
  • Beépített GPS chippel
  • Intelligens értesítések (hívások, SMS üzenetek, e-mailek stb.)
  • Sportprofilok
  • Csatlakoztatható az okostelefonhoz
  • A napi tevékenységek nyomon követése

Csomag tartalma:

  • Garmin Forerunner 35
  • Tápkábel
  • Használati utasítás

Nagyszerű felszereltséggel

Az óra többféle módot kínál - futás, futás futópadon, kerékpározás vagy fitnesz gyakorlatok. Továbbá olyan funkciókat biztosít, mint az ébresztőóra rezgéssel, AutoLap, AutoStop illetve az edzés értékeinek automatikus továbbítása az edzőnaplóba. Az órából nem hiányozhat a beépített lépésszámláló illetve az alvásminőség vagy alváshossz mérésének lehetősége sem. A Garmin Forerunner 35 óra megfigyeli a mindennapos tevékenységedet, amely magában foglalja a pulzusmérést és a nyugalmi állapotban végzett automatikus pulzusmérést is. Az egyik legnagyobb előnye azaz optikai érzékelő, amellyel a pulzusodat figyeli, ugyanis ennek köszönhetően már nem szükséges külön mellkaspántot vásárolnod vagy viselned, amely sokszor kényelmetlenné teszi a sportolást. A beépített GPS funkciót nyugodtan kikapcsolhatod, hogy meghosszabbítsd az akkumulátor üzemidejét. Lehetőséged van az órádat párosítani a mobiltelefonoddal vagy a tableteddel. Azonban ez a kapcsolat nem szükséges az óra megfelelő működéséhez. Az óra sportfunkciói teljesen függetlenek a mobiltelefonos kapcsolattól.

Szinte bármilyen sporthoz alkalmas

Az okosórát sokoldalú felhasználásra tervezték. A fentebb említett sportprofilokat számos aktivitáshoz használhatod - például futás, kerékpározás, görkorcsolyázás vagy síelés. Az egyes profilokat külön-külön beállíthatod, ezeket a beállításokat pedig az óra megjegyzi. Ennek eredményeként minden egyes profilhoz különféle értékek kombinációját programozhatod be, amelyeket az órád nyomon követ majd illetve meg is jelenít.

Garmin Connect edzőnapló

Azonban a Garmin Forerunner 35 óra több, mint egy mérőeszköz, segítségével ugyanis csatlakozhatsz a Garmin Connect edzőnapló alkalmazáshoz. Ez az online napló összegyűjti, kiértékeli majd megosztja az adataidat és tökéletes áttekintést élvezhetsz a sporttevékenységeid során elért fejlődésről. A naplót megtekintheted a Garmin Connect honlapon a számítógépedről vagy az Android, iOS és Windows mobil eszközök számára biztosított mobilalkalmazáson keresztül is. Az edzőnaplónak hála könnyedén áttekintheted a sporttevékenységedet, a GPS felvételek segítségével pedig mindig látni fogod a térképen, hogy merre is haladsz éppen. Ezenkívül az óra sok grafikont, összehasonlítást és mennyiségi kimutatást jelenít meg. Lehetőséged áll megosztani ezeket az adatokat, tehát könnyűszerrel közzéteheted az általad elért mérföldköveket vagy összehasonlíthatod eredményeidet a barátaid teljesítményével.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 35,5 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 37,3 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 216 óra (9 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  HUG619g5
Termékszám:  010-01689-11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15