Oldal frissítése

Vélemények: Gardena FreshCut Szüretelő olló

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Gardena FreshCut Szüretelő olló témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Gardena FreshCut Szüretelő olló termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Gardena FreshCut Szüretelő olló megvásárlása után te is írsz értékelést.
Gardena FreshCut Szüretelő olló - Fűszervágó
Gardena FreshCut Szüretelő olló
Raktáron 3 db
7 290 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Gardena FreshCut Szüretelő olló
Hitelesített vásárlás
Ajándékként jól értékelhető, de nem mondanám, hogy hosszú életű lesz. Nem alkalmas "általános" használatra a kertben, ha alkalmanként egy-egy gally vagy ág van. De az árat figyelembe véve azt hiszem, elég jó dolog.
Éles és szép a kézben
Finom design, csak vékony dolgokhoz (virágok stb.) )
0 ×Jelentés
Kryštof, Svetla Pod jestedemflag
Értékelve: 2023. 08. 26., változat: Gardena FreshCut Szüretelő olló
Hitelesített vásárlás
Sharp
Nagyon kicsik a fűszernövényekhez.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20