Oldal frissítése

Vélemények: GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya megvásárlása után te is írsz értékelést.
GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya - Pelenkazsák
GaGa vízhatlan pelenkazsák, Kutya
Raktáron 5 db
4 490 Ft
Kosárba
Zdeněk, Praha 7 - Bubenečflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: GaGa's Vízhatlan pelenkazsák Színes macskák
Hitelesített vásárlás
Általában fürdéshez vettünk zacskót, mert a klasszikus műanyag zacskót nem találtuk esztétikusnak. Eddig elégedettek vagyunk, és kíváncsian várjuk, hogy meddig lesz vízálló. Még a szezonbérletet is az egyik zsebünkben hordjuk (papír - miért ad valaki papírbérletet úszásra? ) és a többi nedves fürdőruhában és törölközőben.
Elegendő fürdőruha+törülköző 2 személy számára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05