Oldal frissítése

Vélemények: G21 Tower

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) G21 Tower témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) G21 Tower termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) G21 Tower megvásárlása után te is írsz értékelést.
G21 Tower - Rovarcsapda
G21 Tower
Raktáron 2 db
77 190 Ft
Kosárba
Pavel, Praha 4flag
Értékelve: 2022. 07. 16., változat: G21 Tower
Hitelesített vásárlás
Az új házban a legyekkel, este pedig a szúnyogokkal oldottuk meg a problémát. Szóval valami olyat szerettem volna, ami ártól függetlenül tényleg működik. Tetszett ez a lámpa, és úgy gondoltam, hogy az árért működnie kell, nem? Ennek az ellenkezője volt igaz. A lámpát délután szállították hozzám, így bedugtam a nappali asztalára, ahol akkoriban több légy is röpködött, és nagyon vártam, hogyan oldódik meg minden. A legyeket azonban szinte minden más vonzotta jobban, mint a lámpa. Azt hittem, oké, talán ha besötétedik, vagy legalább a szúnyogok ellen hat. Sötétedett, a lugas alatti teraszon égett a lámpa, tőlünk kb. Miután rövid időn belül kaptunk néhány kellemetlen szúnyogcsípést, simán átmentünk a lámpás nappaliba. Gondoltam, leengedem egy éjszakán át, biztosan megfogja, ha nincs sehol más fényforrás. Kinyitottam az összes ajtót, és a lámpát a leginkább hozzáférhető helyre tettem. Reggelig nem tudtam aludni, amikor kiürítettem a tartályt legyekkel és szúnyogokkal. Az eredmény az, hogy másnap reggel egy légy volt a tározóban, amely látszólag a fáradtság miatt esett a készülékbe. A prágai legyek egyszerűen túl nyűgösek ehhez az eszközhöz. Visszajövök és máshol próbálkozom.
Jól néz ki.
Érdekes a funkcionalitás elmélet
A rovarok teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a lámpát (legyek és szúnyogok ellen tesztelték bel- és kültéren egyaránt)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05