Oldal frissítése

Vélemények: FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke - Étkezőszék
FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 27., változat: FUTURE COMFORT Étkezőszék - világosszürke
Hitelesített vásárlás
A széket akciós áron vettem 16 ezer forintért. Bár 120 kg-ig terhelhető a leírása szerint, a 85 kg-os személy alatt 1,5 napig bírta, akkor az egyik lába kilazult. Csak úgy lehet helyrehozni, ha totálisan szétszereli az ember a széket. Visszaszerelés után inkább félretettem vendégszéknek, mert úgy gondolom kb. 4 ezer forintos szállítási költség mellett nem éri meg időt,pénzt,energiát pazarolni rá. Nem ajánlom senkinek.
nincsenek
összeszerelés után a termék 1,5 napig bírta a terhelést, azután kilazult a lába, amit csak teljes szétszereléssel lehetett helyrehozni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05