Oldal frissítése

Vélemények: Függőfotel takaró

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Függőfotel takaró témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Függőfotel takaró termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Függőfotel takaró megvásárlása után te is írsz értékelést.
Függőfotel takaró - Kerti bútor ponyva
Függőfotel takaró
Raktáron
10 490 Ft
8 190 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 11., változat: Függőfotel takaró
Hitelesített vásárlás
A leszállított áru egyáltalán nem felel meg a weboldalon található fotóknak. A fedél csak egy darab fekete gyenge szövet, amely nem rendelkezik vízálló belső ezüst réteggel, mint a képeken, a letöltésnek egy kerek csipkének kellene lennie egy műanyag "lehúzóval", de csak egy darab szövet van, amelyet nem is lehet lehúzni, mivel az anyag nem csúszik. Azonnal visszaküldött termék.
Semelyik
Átlátszó gyenge anyag
Határozottan nem vízálló, ha át lehet látni rajta.
a fotók nem felelnek meg a valóságnak
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20