Oldal frissítése

Vélemények: Függőágy utazóágyhoz Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Függőágy utazóágyhoz Grey témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Függőágy utazóágyhoz Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Függőágy utazóágyhoz Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
Függőágy utazóágyhoz Grey - Utazó kiságy
Függőágy utazóágyhoz Grey
Raktáron 1 db
7 590 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Függőágy utazóágyhoz Grey
Hitelesített vásárlás
Vettünk egy utazóágyat az örökölt utazóágyhoz, a szülés után gondot okozott, hogy a kisgyermeket felemeljem az utazóágy aljáról. Nagyszerű szerkentyű, a baba magasabbra fekszik, jobban hozzáférhetsz hozzá, az ülés összecsukható. A kiságyra akasztják kampókkal, így az egész ágy egy kicsit lenghet, ami a mi babánknak tetszett. Kompatibilis számos utazóággyal.
Nem kell mélyen a barlangba hajolnod egy baba miatt.
Kompatibilis a legtöbb utazóággyal
Összecsukható
A gyermek kiláthat a hálós anyagon keresztül
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20