Oldal frissítése

Vélemények: FSP Fortron UPS ST 850

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FSP Fortron UPS ST 850 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FSP Fortron UPS ST 850 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FSP Fortron UPS ST 850 megvásárlása után te is írsz értékelést.
FSP Fortron UPS ST 850 - Szünetmentes tápegység
FSP Fortron UPS ST 850
Kérés esetén megrendeljük
57 390 Ft
Kosárba
Jan, Úštěk - Habřinaflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: FSP Fortron UPS ST 850
Hitelesített vásárlás
Az én darabom nem tölti az akkumulátort, előfordulhat és nem értékelem negatívan. Az igazán durva " vonalinteraktív" ugrásszabályozási megoldásnak köszönhetően azonban úgy döntöttem, hogy visszaküldöm.
LCD kijelző diszkrét háttérvilágítással, a gomb megnyomása után egy pillanattal kikapcsol
vicces design
vonal interaktív elég durván megoldott, bemeneti feszültség 240V, kimenet 195V (mért). Az LCD kijelző ugyanazt a bemeneti/kimeneti feszültséget mutatja
A szoftver azt mutatja, hogy a feszültségek megfelelőek, illeszkednek a mérésekhez
Viszonylag alacsony inverter hatásfok
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15