Oldal frissítése

Vélemények: Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete - Akkumulátor szett
Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete
Megszűnt
Tomáš, Stráž pod Ralskemflag
Értékelve: 2022. 11. 24., változat: Froggiex FX-XS-B1-B Xbox Series S és X akkumulátor - fekete
Hitelesített vásárlás
Elsősorban az ár/kapacitás arány miatt vásároltam. És hogy van egy (és nekem egy is elég) a felesleges dokkolóállomás nélkül. A felülvizsgálatot elsősorban azért írom (és alaposan írom), mert maga az Alza nem sok (gyakorlatilag semmilyen) információt nem ad a termékről. Az akkumulátorral együtt a csomagban van egy 3 méteres, fonott kábel, amely sajnos csak töltésre szolgál. A hossza azonban éppen elég hosszú ahhoz, hogy ne legyen útban, amikor a töltést és a játékot kell csatlakoztatnia. Maga az elem gyakorlatilag ugyanolyan nehéz, mint az alkáli elemes változat (AA+ajtó) valósul meg. Azonban egy kicsit kilóg az aljából (ez látható a fotókon), ami bizonyos fogás esetén zavarhat. Az akkumulátoron található egy UCB-C csatlakozó a töltéshez és egy töltésjelző lámpa (csak töltés közben) valósul meg. Állítólag 1200 mAh-ás, és kellemetlen meglepetésemre Ni-MH (nem tudom, hogy a konkurencia hogy áll), egy olyan technológia, amelyet hasonló alkalmazásokban a lítium akkumulátorok helyettesítésére gondoltam. Ez speciális kezelést von maga után annak érdekében, hogy jó egészségi állapota minél tovább tartson - a Ni-MH-nak van egy ún. memóriahatás, ezért kívánatos, hogy töltés előtt teljesen lemerüljenek, és ideális esetben 10 órán keresztül töltsék őket (az utasításban valami max. 500 mA-es áramról van szó, tíz óra 120 mA-nek felel meg) valósul meg. A használati utasítás egyébként nem csehül van, de ki olvasná el egy hülye akkumulátor használati utasítását. Egyébként nem tudtam volna a Ni-MH-ról, ha nem írom meg a véleményt, ami miatt kicsit átlapoztam. Az a vigasz, hogy használat közben is tölthető. A kapacitást és a kitartást még nem értékelem túlságosan. Megrendeltem a meghajtóval együtt, majd rájöttem, hogy a számítógépem nem kommunikál vele BT-n keresztül. Ha a felülvizsgálat befejezhető, akkor egy új PC-vel fogom befejezni. Valószínűleg megtartom az akkumulátort, de legközelebb óvatos leszek, hogy milyen típust veszek (Ni-MH, Li-ion, stb.) ) valósul meg. Egy csillagot adok a formáért, egy másikat a technológiáért.
Ára
kapacitás (1200 mAh)
USB-C
3m kábel mellékelve (csak töltés)
Ni-MH
Méret
nem angol nyelvű utasítások
"Alza szerkesztői megjegyzés - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, ügyfélszolgálati kollégáink közvetlenül felveszik Önnel a kapcsolatot az utasításokért"
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20