Oldal frissítése

Vélemények: Fractal Design Ridge Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fractal Design Ridge Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fractal Design Ridge Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fractal Design Ridge Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fractal Design Ridge Black - Számítógépház
Fractal Design Ridge Black
Megszűnt
Jaroslav, Chomutovflag
Értékelve: 2023. 06. 27., változat: Fractal Design Ridge Black
Hitelesített vásárlás
A weboldalon felajánlják, hogy elküldik a 4.0-ás felszállóegységet, de sajnos még 3 hét után sem érkezett meg semmi. Ez a támogatás nem működik. Írták, hogy elküldik, de semmi. Nem válaszoltak a megkereséseimre. Visszavittem a szekrényt.
Kiváló teljesítmény
Remekül néz ki.
Mindenhol elfér.
Könnyen összeszerelhető, sok hely a kábelek számára.
CPU-hűtés. Nem lehet tisztességes hűtőt elhelyezni a tokban. Tehát nem tudsz semmilyen nagy teljesítményű processzort beletenni. Az oda illeszkedő hűtők nem hatékonyak és zajosak.
A GPU ventilátorok véleményem szerint feleslegesek, de nélkülük a kártya szörnyen mozog. Sajnos a ventilátorokra szükség van. A kezében tartja a kártyát.
PCIe riser csak 3.0
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10