Oldal frissítése

Vélemények: Fractal Design Define S2 Blackout

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fractal Design Define S2 Blackout témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fractal Design Define S2 Blackout termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fractal Design Define S2 Blackout megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fractal Design Define S2 Blackout - Számítógépház
Fractal Design Define S2 Blackout
Megszűnt
Petr, Brno 38flag
Értékelve: 2021. 01. 02., változat: Fractal Design Define S2 Blackout
Hitelesített vásárlás
Egy régi CM tokról váltottam, ez a tok egy ugrás előre számomra
az előlap könnyebben eltávolítható lenne, aggódom a műanyag csapok miatt, amelyeknek meg kell lazulniuk az előlap eltávolításakor, ez érinti azt a helyzetet, amikor a felhasználónak folyamatosan a hűtést kell bütykölnie az elülső oldalról.
Nem tudom, hol a hiba, de amikor a ventilátort (4pin) a CPU-hűtőről az utasításoknak megfelelően a ventilátor hubhoz csatlakoztatom, a tokba szerelt összes ventilátor pörög, csak a CPU-hűtő ventilátora nem, úgy kellett megkerülnöm, hogy a ventilátor hubot a sysfan pozícióhoz csatlakoztattam az MB-n, a CPU ventilátort pedig klasszikusan a fancpu pozícióhoz.
0 ×Jelentés
Martin, Praha 1 - Staré Městoflag
Értékelve: 2020. 01. 19., változat: Fractal Design Define S2 Blackout
Hitelesített vásárlás
Minimalista design
Tartalék csavarok
Nagy gardróbszekrény, jól átgondolt belső elrendezéssel
Jól néz ki.
USB-C
Csúszásmentes lábak
A Define R3-hoz képest csavarhúzóra van szükség.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10