Oldal frissítése

Vélemények: FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete - IP kamera
FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete
Megszűnt
Ondřej Hloušek, Pěnčínflag
Értékelve: 2023. 07. 15., változat: FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet, fekete
Hitelesített vásárlás
Tétova voltam a kamerával kapcsolatban, mert az alábbi felülvizsgálat (nem működő PoE), azonban egy TP-link kapcsolóhoz csatlakoztattam, és a kamera PoE-n keresztül működik. Szeretném még kiemelni a fényképezőgép igazán robusztus felépítését - a fényképezőgép háza és a fényképezőgép tartója teljesen fémből készült.
A PoE működik
Nagyon robusztus felépítés
Tisztességes kép
Könnyű és gyors telepítés
Cloud fizetés szükséges a teljes funkciókhoz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10